CSUR

El Ministeri de Sanitat atorga aquesta acreditació als centres que superen un procés que confirma el grau de compliment d'estàndards comuns i específics. Entre els requisits necessaris hi ha la necessitat d'atendre els drets del/de la pacient, la implantació d'un programa de garantia de la qualitat i l'establiment d'un pla d'auditories anual.

Per tal que un centre, servei o unitat rebi l'acreditació "de referència", s'ha de demostrar que es disposa d'un gran coneixement i experiència en les patologies, les tècniques i els procediments. També cal acreditar un volum d'activitat determinat i garantir que es disposa de l'equipament i del personal necessaris per oferir una atenció de qualitat als/a les pacients.

Els CSUR del sistema nacional de salut han de donar cobertura a tot el territori nacional, proporcionar atenció multidisciplinària, garantir la continuïtat de l'atenció en les diferents etapes de la vida, avaluar resultats i oferir formació a altres professionals.

Llistat d'acreditacions CSUR

Adult i infantil

Adult

Infantil

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.