Un hospital socialment responsable

L’excel·lència, la qualitat, l’empatia, la humanitat i el compromís amb l’entorn són els valors que defineixen l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Amb aquest propòsit, treballem per ser reconeguts i consolidar-nos com a centre de referència amb un model de gestió ètic, sostenible i socialment responsable.

A Vall d’Hebron, la responsabilitat social corporativa (RSC) es vincula dins la cultura de la institució, de manera que està integrada en el model de gestió de manera transversal. Això implica que tots els i les professionals en formen part activa i contribueixen al seu desenvolupament a través de les nou línies estratègiques de l’Hospital.

El nostre objectiu és ser capdavanters en la millora de la salut i la qualitat de vida de la ciutadania. És per això que els àmbits d’actuació de l’RSC de l’Hospital estan alineats amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides per abordar els grans reptes als quals ens enfrontem com a societat. En el cas de l’Hospital, treballem en el benestar, la igualtat i la dignitat de les persones, posant al centre la nostra raó de ser: la salut.

Així, enfoquem la nostra activitat als ODS següents:

Ètica i bon govern

Treballem en un model de governança basat en la transparència i el compromís per crear una organització èticament i socialment responsable, fet que queda reflectit en la gestió i els valors que transmet la institució. Com ho fem? Fomentant la transparència, donant a conèixer aquests valors, promovent una cultura socialment responsable i obtenint certificacions d’RSC com a institució.

ODS - Pau, justicia i institucions sòlides

Compromís social i comunitari

Busquem ser una institució oberta i propera a l’entorn, que actuï en benefici de la comunitat, vetllant pel seu benestar i les seves necessitats. En el nostre compromís amb la societat promovem la divulgació de la ciència i la salut, a través d’activitats d’interès en el territori, i fomentem la cooperació internacional a la institució.

ODS - Salut i benestar
ODS - Reducció de les desigualtats

Sostenibilitat i medi ambient

Vetllem per la cura del medi ambient en totes les activitats que du a terme la institució i treballem per implementar millores en els processos per ser un hospital més sostenible. Per això reduïm el consum de recursos que depenen de la mateixa organització i promovem un ús correcte del reciclatge entre els professionals.

ODS - Ciutats i comunitats sostenibles
ODS - Producció i consum responsables
ODS Acció pel clima

Professionals

Els professionals són l’ADN de Vall d’Hebron, el seu compromís i treball diari ens han convertit en un hospital de referència. Com a institució, vetllem per una acollida fàcil i propera als nous professionals, potenciem la comunicació i relació amb tots els treballadors, reforçant el sentiment d’orgull de pertinença, i enfortim el vincle amb els professionals que marxen a través d’activitats pròpies per a aquest col·lectiu.

ODS - Igualtat de gènere
ODS Treball decent i creixement econòmic
ODS - Pau, justicia i institucions sòlides

Proveïdors

Implementem i fem seguiment de pràctiques de compra i contractació pública sostenible, incloent criteris de responsabilitat social corporativa a les licitacions i política de compres amb criteris sostenibles.

ODS Treball decent i creixement econòmic

Humanització

Desenvolupem accions i projectes basats en la cura del benestar emocional dels pacients i les seves famílies, però també impulsem la humanització entre els professionals de la institució i els formem entorn aquest valor.

ODS - Educació de qualitat
ODS - Pau, justicia i institucions sòlides
ODS - Aliança pels objectius

Innovació

Promovem la innovació amb la finalitat de ser una organització referent en aquest àmbit. Per això, estimulem la imaginació i les idees dels nostres professionals, per impulsar millores en totes les àrees de l’hospital.

ODS - Educació de qualitat
ODS - Indústria, innovació i infraestructura

Com a organització responsable i ètica, considerem que la transparència és la clau d’una bona gestió. Aquest compromís queda reflectit en el Pla estratègic de l’entitat: l’eix vertebral que marca l’activitat dels propers anys.

Descobreix el pla

Formulari de contacte

Ets un particular o una empresa?

 
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.