Endocrinologia i Nutrició

El Servei d’Endocrinologia i Nutrició atén pacients amb malalties de les glàndules endocrines, que són les que secreten hormones a la circulació sanguínia, així com del metabolisme i de tots els aspectes relacionats amb l’estat nutricional en totes les etapes de la vida. Gràcies a la recerca translacional, duta a terme al nostre mateix campus hospitalari, podem aplicar la investigació bàsica a la prevenció i al tractament, i optimitzar així l’atenció dels pacients des del punt de vista preventiu, diagnòstic i terapèutic.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Patologia complexa hipotàlem-pituïtària (adult i pediàtric) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La Comissió Europea també ha designat com a ERN en Malalties vasculars multisistèmiques i Patologia endocrina al mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 16.01.2023, 15:21
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.