Guia per al voluntariat

Tens interès a fer un voluntariat al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus? Descobreix com oferir el teu suport a les persones ingressades i col·laborar amb l’equip de professionals del centre.

voluntariat

Fer-me voluntari o voluntària

El voluntariat a l’Hospital Vall d’Hebron es realitza a través de les entitats i associacions de voluntaris i voluntàries. T’expliquem com contactar-hi, quins requisits has de complir i com et formarà l’hospital.

L'experiència del voluntariat

Et preguntes com serà el dia a dia del voluntariat? T’expliquem com identificar-te a l’hospital, què has de saber de cada pacient, les mesures d’higiene o com utilitzar els equips de protecció individuals.

Què diuen els voluntaris i les voluntàries

Les diverses entitats i associacions de voluntaris i voluntàries et proporcionen el seu testimoni perquè coneguis de primera mà com és participar en un voluntariat a l’Hospital Vall d’Hebron.

Documents d’interès

Abans de començar el voluntariat, és imprescindible conèixer els drets i deures de les persones voluntàries, de la ciutadania i dels i les pacients. Consulta els diversos documents d’interès per a voluntaris i voluntàries.

Contacte i direccions

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus està format per diverses institucions. Consulta el mapa, descobreix com arribar-hi i quines són les persones de contacte per al voluntariat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.