Hospitalització

Durant l’hospitalització, tindràs al teu servei el nostre equip de professionals i unes instal·lacions preparades. T’expliquem tot el que has de saber sobre la teva estada a l’hospital, des de l’ingrés fins a l’alta.

Pacient a l'habitació

Abans de l'ingrés

Abans de venir a l’hospital, hauràs de fer alguns preparatius. Saps on anar el dia de l’ingrés, què has de posar a la maleta o com preparar-te per a l’hospitalització?

El moment de l'ingrés

Ja ets a les nostres instal·lacions. Durant l’ingrés, recorda comunicar les teves necessitats i particularitats a l’equip assistencial.

Durant l'ingrés

Vols saber com serà el teu dia a dia a l’hospital? Et parlem de l’habitació, de la relació amb l’equip assistencial, de la persona acompanyant i de les normes de convivència, entre d’altres.

L'alta hospitalària

És l’hora d’organitzar la tornada a casa. Abans de marxar, hauràs de comentar informació important amb l’equip assistencial. Coneix el procés de l’alta i quina documentació rebràs.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.