Consultes externes

Aquí trobaràs tota la informació sobre l’activitat de tipus ambulatori. Parlem de visites, proves o tractaments als hospitals de dia. Hi pots accedir: per sol·licitud del teu metge o metgessa de capçalera, des del mateix hospital o des d’altres hospitals.

CONSELLS

Recomanacions per a consultes presencials o telemàtiques

Si tens programada una consulta, sigui presencial o telemàtica (en línia o telefònica), pots consultar els següents consells per a una òptima experiència.

Hospital Infantil i Dona

Primeres visites o proves sol·licitades

  • Pacients de l'àrea de referència: et donaran dia i hora per a la prova o visita al mateix centre d’atenció primària. Rebràs un avís de la cita.
  • Pacients de fora de l'àrea de referència: el teu metge haurà d'enviar la sol·licitud de visita a l'hospital; un especialista la revisarà i t'enviarem l'avís de la cita. Si la sol·licitud no és acceptada, enviarem una notificació al teu metge perquè t'expliqui per què no ha estat admesa.
  • Pacients d’altres comunitats autònomes: si ets d’una altra comunitat autònoma, podràs accedir a l’hospital mitjançant els circuits d’atenció establerts a la comunitat a què pertanys.
  • Pacients estrangers: si el teu país pertany a la UE, hauràs de portar la targeta sanitària europea. Si no, hauràs de seguir els circuits establerts als convenis internacionals vigents.
Targeta sanitària

Targeta sanitària

Sempre que vinguis a consultes externes, porta la targeta sanitària. T'identifica i et permet accedir als centres i serveis del sistema sanitari públic. D'altra banda, si has canviat de domicili o telèfon, avisa'ns i actualitzarem les teves dades.

SMS de confirmació

Confirmació de visita

Si has de programar, anul·lar o canviar qualsevol visita, ho pots fer: en persona, al consultori on et visites o al centre d'atenció primària; per correu electrònic, escrivint a ccee@vallhebron.cat, o per telèfon, al 93 378 00 00.

Visita

Visites o proves posteriors

Passa per la Secretaria de Programació quan surtis de la consulta. D'aquesta manera, evitaràs tornar a venir o haver de trucar per demanar dia i hora de la visita. El dia de la consulta recorda portar la targeta de programació i les proves que tinguis.

Lector de visites

Lector de consultes externes

El dia de la visita, quan arribis al centre, abans d’entrar a la consulta, has de fer el tràmit de confirmació de visita mitjançant les pantalles d’admissió ràpida. Hauràs de passar el codi de barres de la targeta sanitària pel lector de la pantalla.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.