Entra a formar part de l'equip de l'Hospital Vall d'Hebron!

A l'Hospital Universitari Vall d'Hebron busquem professionals que vulguin unir-se al nostre equip i contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania en totes les etapes de la vida.

Ajudem a la societat com millor ho sabem fer: posant la suma del nostre talent al servei dels pacients d’avui i del demà.

Si vols entrar a formar part del nostre equip, apunta't a la nostra borsa de treball!

Per què treballar amb nosaltres?

Som el complex hospitalari més gran de Catalunya

I un dels majors de l'Estat espanyol. Formem part de l'Institut Català de la Salut, l'empresa pública dedicada a l'atenció sanitària.

Oferim activitat assistencial altament especialitzada

Humana, segura, integral, col·laborativa i sostenible des d’un hospital públic, universitari i comunitari.

La nostra raó de ser són les persones

Treballem per crear entre tots i totes l'hospital del futur. La nostra raó de ser són les persones, els pacients i els professionals que formen part de Vall d'Hebron.

L'Hospital forma part del campus Vall d'Hebron

On també s'ubiquen dos instituts d'investigació. Això ens permet, juntament amb el contacte permanent amb el pacient, contribuir a impulsar la recerca biomèdica i la innovació en els diagnòstics i tractaments mèdics.

Com donar-se d'alta a la borsa de treball?

Si vols formar part de l'equip de l'Hospital Vall d'Hebron t'has d'inscriure a la borsa de treball de l'Institut Català de la Salut (SGRH). 

A través d'aquest tutorial podràs veure pas a pas com donar-te d'alta a l'SGRH, des de recarregar en mode Internet Explorer el navegador Microsoft Edge fins a l'últim pas del procés.

Preguntes freqüents

Per accedir a la Borsa de Treball de l'ICS, el primer pas serà obrir Microsoft Edge, cercar "SGRH" i accedir al primer enllaç. També pots obrir aquest enllaç directament a Microsoft Edge.

Clicarem a alta nou usuari.

A Dada acadèmica ens deixarà escollir: "Tipus d'element", "Subtipus ", "Nivell" i "Paper subjecte", on podrem posar el tipus de formació que hàgim cursat.

A "Dades"  podrem escollir "Grup d'especialitats", "Especialitat" i "Obtenció via residència". 

A "Dades", podrem escriure el nom de la titulació i el centre on s'ha impartit. A més de la "Data de finalització" i "Data d'homologació".

En cas de voler demanar al ministeri de justícia per Internet podràs accedir-hi a través del següent enllaç.

Per obtenir-lo per aquest mitjà, cal disposar d'un certificat electrònic i accedir a la seu electrònica del Ministeri de Justícia. La seu electrònica permet qualsevol certificat electrònic de la plataforma @firma, el DNI-e i Cl@ve PIN.

Existeixen oficines de l'Agència Tributària, Seguretat Social, Servei Públic d'Ocupació i oficines d’Atenció al Ciutadà de la delegació del Govern per activar CL@ve presencialment.

Has de demanar dia i hora per telèfon 93 489 30 00 o email borsatreball@vallhebron.cat

Si has de venir presencialment per lliurar documentació, has d'adreçar-te al Pavelló Docent - Edifici 7 - Porta D

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.