Neurologia

El Servei de Neurologia s’ocupa dels pacients neurològics, tant en l’atenció primària com en el centre assistencial d’excel·lència. Disposa d’una àrea d’hospitalització i d’una d’especialitzada en ictus (accident vascular cerebral amb trastorn de la circulació cerebral) per a l’atenció dels malalts en fase aguda.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com aCSUR en Escleròsi Múltiple, Atàxia i paraplegies hereditàries i Malalties neuromusculars i malalties rares (adults i pediàtrics) el Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Malalties neuromusculars i Patologia neurològiques el mateix servei; i el Servei Català de la Salut ha designat un XUEC per Malalties minoritàries amb epilèpsia al mateix servei.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 18.03.2022, 14:20
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.