Neurologia

El servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron forma part de l'àrea de Neurociències i ofereix una atenció integral i personalitzada als pacients amb problemes o malalties de caràcter neurològic. Existeix un contínuum assistencial des de l'atenció primària fins a l'hospital de tercer nivell.

La Neurologia és la branca de la medicina que s'encarrega d'estudiar el funcionament, els trastorns i les malalties del sistema nerviós. Els nostres neuròlegs i neuròlogues són experts en el diagnòstic i el tractament d'aquestes malalties, i per garantir una assistència de qualitat i innovació, el servei de Neurologia compta amb diverses unitats superespecialitzades segons el tipus de malaltia o problema neurològic.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Esclerosi Múltiple, Atàxia i paraplegies hereditàries, Malalties neuromusculars i Malalties rares (adults i pediàtrics) i Neurocirurgia pediàtrica complexa a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Malalties neuromusculars, Patologia neurològiques i Desordres metabòlics hereditaris. El Servei Català de la Salut ha designat com a XUEC en Malalties minoritàries amb epilèpsia, Malalties neuromusculars i Malalties metabòliques hereditàries al mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 28.02.2024, 16:04
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.