Màxima professionalitat quan més ho necessites

Els nostres serveis d’urgències estan preparats per atendre situacions de risc vital immediat i d’alta complexitat clínica. Aquelles que requereixen una prioritat d’atenció absoluta i sense demora. A l’entrada del Servei d’Urgències, una infermera experta valora la gravetat del teu estat, t’assigna l’equip que t’ha d’atendre i decideix el nivell d’atenció que et correspon.

Urgencies General

Urgències General

A l’Hospital General atenem totes les malalties generals dels adults. En cas que hagis de venir, tingues en compte que l’espai és limitat i que no és recomanable que hi hagi més d’un acompanyant per persona.

Ves
Urgencies pediatriques

Urgències Pediàtriques

A l’Hospital Infantil estem preparats per atendre totes les urgències relacionades amb els nens. Tenim una recepció única des d’on adrecem els pacients, d’acord amb la seva malaltia, a l’àrea que els correspon.

Ves
Urgencies obstetricia

Urgències Obstetrícia i Ginecologia

Atenem tant urgències ginecològiques com obstètriques. Per això disposem d’un equip professional de metges de ginecologia i obstetrícia. Atenem les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, localitzat en una àrea exclusiva d’atenció a la dona.

Ves
Urgencies Traumatologia

Urgències de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

A l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats assistim emergències relacionades amb l’aparell locomotor o que dificulten el moviment de les persones, com ara contusions, ferides o dolor. A més, som referents en cremats, lesionats medul·lars i politraumatismes.

Ves

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.