Certificats i acreditacions

Vall d’Hebron és un referent internacional en l'assistència, la recerca i la docència de l’àmbit sanitari. Així ho acrediten organismes externs, tant en l’àmbit nacional com internacional, que ens consideren un centre hospitalari i de recerca de qualitat.

Tu i l'Hospital

Informació per a pacients de fora de Barcelona

Si t'han derivat a l'Hospital Vall d'Hebron des d'un altre centre, en aquest espai trobaràs tota la informació necessària per arribar al nostre hospital.

Veure més

Som l'hospital de l'Estat amb més xarxes europees de referència (conegudes com a ERN, per les seves sigles en anglès). Participem com a centre sanitari altament especialitzat en 20 xarxes de malalties minoritàries, fet que ens permet compartir recursos i coneixements amb altres hospitals europeus de primer nivell.

També cal destacar les 34 acreditacions CSUR (centres, serveis i unitats de referència del Sistema Nacional de Salut) que tenim en l'actualitat.

Infant amb la seva mare

ERN

Les xarxes de referència europees són xarxes virtuals de professionals i investigadors amb un alt grau d’especialització en determinades malalties minoritàries, de baixa prevalença i patologies més complexes.

Saber més
Nena amb un llibre a l'hospital

CSUR

S'atorga aquesta acreditació als centres que superen un procés que confirma el grau de compliment d'estàndards comuns i específics. Entre els requisits necessaris hi ha la necessitat d'atendre els drets del/de la pacient, la implantació d'un programa de garantia de la qualitat i l'establiment d'un pla d'auditories anual.

Saber més
Nadó hospitalitzat

XUEC

Són Xarxes d’Unitats d’Expertesa Clínica en malalties minoritàries que neixen amb l’objectiu de col·laborar i compartir coneixement entre elles. Es coordinen amb els nivells assistencials de salut i de l’àmbit social per tal de donar un servei més personalitzat i eficient.

Saber més

Models de gestió

L’Hospital també treballa en models de gestió que permetin oferir una atenció sanitària basada en el compromís d’atendre les necessitats de la ciutadania amb seguretat, excel·lència i rigor.

Professiona sanitari Vall d'Hebron

Normes ISO de Gestió de la Qualitat

El seu objectiu és treballar en la millora contínua, la sostenibilitat i l’optimització de processos per tal d'incrementar la seguretat i la satisfacció dels pacients. Aquests estàndards mostren que les activitats de l’Hospital es desenvolupen amb qualitat, eficiència i seguretat

Saber més
Edifici hospital Vall d'Hebron

Acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda

Aquest model de qualitat, basat en els principis d’EFQM 2013 i gestionat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, busca l’excel·lència en l’atenció sanitària dels centres hospitalaris a través d’un model que detecta les fortaleses i oportunitats de millora de la institució.

Saber més
Assistència oncològica Hospital Vall d'Hebron

Comprehensive Cancer Center

Compartir bones pràctiques, detectar fortaleses i amenaces, i millorar la resposta als pacients són els principis d’aquest model que comporta un impuls en la millora dels processos implicats en l’àmbit del càncer. Com a membre de l'Organització Europea d'Instituts del Càncer (OECI), Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat que ha sol·licitat ser acreditat com a Comprehensive Cancer Center.

Saber més

Altres acreditacions de gestió

En el seu compromís per oferir la millor atenció sanitària d'alta complexitat, l’Hospital Vall d’Hebron també treballa per assolir altres certificacions assistencials i de gestió que el converteixen en un referent internacional en assistència.

Veure més

ÒRGAN CONSULTIU

Coneix el Comitè d’Ètica Assistencial

El Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i del parc Sanitari Pere Virgili, és multidisciplinari i consultiu, i s’encarrega de donar resposta als conflictes ètics que puguin sorgir en la pràctica clínica diària, ja siguin de valors, ideològics o morals.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.