Hospitalització per a Infants i Adolescents

Des de Vall d’Hebron treballem perquè els infants i els adolescents tinguin una estada hospitalària més agradable i es recuperin abans. Descobriu com cuidem dels nens i nenes i com és el seu dia a dia a l’hospital.

Infant al llit

Abans de l'ingrés

Els infants i els adolescents que visiten l’hospital venen derivats pel seu equip mèdic d’atenció primària. Us expliquem en quins casos podeu venir directament a l’Hospital Infantil i com arribar al recinte.

Durant l'ingrés

Resoleu tots els dubtes sobre l’atenció que reben els infants i els adolescents a l’hospital. Us expliquem a quina hora mengen, com és la relació amb l’equip assistencial, si poden rebre visites o què són les unitats de cures intensives.

Activitats durant l’ingrés

L’hospital ofereix activitats formatives i lúdiques per als infants i els adolescents hospitalitzats. Milloren el seu estat d’ànim i la seva qualitat de vida. Us expliquem com és l’estada dels petits i petites a l’hospital.

Després de l'ingrés

És l’hora d’organitzar la tornada a casa. Abans de marxar, haureu de comentar informació important amb l’equip assistencial. Coneixeu el procés de l’alta i quina documentació rebreu.

Com informar els infants i els adolescents

És molt important que els infants i adolescents entenguin què és l’hospital, per què han d’estar aquí i com els tractarà l’equip assistencial. Se sentiran més tranquils i segurs, fet que és positiu per a la seva recuperació. Us ajudem a donar-los tota aquesta informació.

Passadís de l'Hospital Infantil

Petits i petites coneixen l’hospital

Presentem l’hospital i l’equip assistencial als més petits i petites. Amb aquest conte entendran què significa estar malalt o malalta i com l’hospital els ajudarà a curar-se.

Veure el contingut per infants
Adolescent activitat

Adolescents

Responem als principals dubtes i preguntes que plantegen els i les adolescents sobre el seu pas per l’hospital.

Veure el contingut per adolescents

Altres serveis per a infants i adolescents

Davant d’urgències o cirurgies programades, el procediment d’hospitalització és diferent. Consulta altres serveis que ofereix el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus per a infants i adolescents.

Bebè a urgències

Urgències per a Infants i Adolescents

L’Hospital Infantil ofereix un Servei d’Urgències Pediàtriques. Coneix quines són les passes a seguir si necessiteu que un infant o adolescent rebi atenció urgent i quin és el funcionament del servei.

Anar a urgències pediàtriques
Pacient infantil cirurgia

Cirurgia Major Ambulatòria per a Infants i Adolescents

La cirurgia sense ingrés permet a l’infant o l’adolescent tornar al seu domicili el mateix dia de l’operació. Us expliquem quin serà el procés des de la vostra arribada fins al moment de l’alta i la recuperació a casa.

Anar a cirurgia major ambulatòria pediàtrica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.