Neurologia Pediàtrica

Els nostres objectius són millorar la salut i qualitat de vida dels infants amb malalties neurològiques i oferir una atenció integral mitjançant la col·laboració amb equips multidisciplinaris. Gràcies a la implementació de nous procediments diagnòstics i terapèutics, podem avançar en el coneixement de les causes moleculars i el desenvolupament de noves estratègies terapèutiques en malalties neurològiques d’inici precoç.

La Comissió Europea ha designat com a ERN en Desordres metabòlics hereditaris (MetabERN) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron; i el Servei Català de la Salut ha designat un XUEC per Malalties minoritàries amb epilèpsia al mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.12.2022, 11:16
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.