Urgències

Trobaràs una àrea d’atenció urgent a cadascun dels hospitals del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Coneix el Servei d’Urgències des de dins i les passes a seguir si necessites rebre atenció urgent.

Entrada urgències

El moment de l'admissió

Si tens una urgència, t’hauràs de dirigir al centre més adequat pel teu motiu de consulta. T’indiquem què has de portar a Urgències i com funciona el procés d’admissió.

L'estada a Urgències

L’equip de professionals d’Urgències valorarà el teu estat de salut. T’expliquem com t’atendrà, què és la derivació de pacients i les normes d’acompanyament a Urgències.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.