Salut i benestar

Millora la teva qualitat de vida mitjançant la prevenció, el benestar i l'abordatge de les diferents situacions que es donen al llarg de la vida. T'oferim recursos per cuidar-te en tots els àmbits, per estar més saludable.

Higiene de mans

Prevenció en salut

Fomentem la salut individual i col·lectiva, impulsant l'adopció d'estils de vida saludables mitjançant la informació, la comunicació i l'educació sanitària.

Més informació
Vida saludable

Vida saludable

Els bons hàbits de salut poden permetre evitar la malaltia i millorar la qualitat de vida. Una vida sense fum o tenir cura de la salut mental són claus en aquest procés.

Més informació
Dona posant-se gel hidroalcohòlic

Coronavirus Sars-CoV-2

T’oferim tota la informació pràctica per resoldre qualsevol dubte davant el covid-19, així com consells per a gaudir de benestar amb aquesta situació.

Més informació
Mapa

Viatjar amb salut

Cada viatge suposa una experiència única, per tant, les recomanacions varien en funció de les característiques. Tot i això, t’oferim informació pràctica per aquestes situacions.

Més informació
Cremades

Cremades

Les cremades poden presentar diferències en funció del que ha ocasionat la cremada, la dimensió i l’estat. Per això és molt important la prevenció i el tractament d’aquestes.

Més informació
Dona somrient

Salut de la dona

El gènere continua sent un important determinant social en la salut comunitària, per això la salut reproductiva i sexual de les dones té una diferència clara en comparació amb la dels homes.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.