Model organitzatiu

Construïm entre tots i totes l’Hospital del futur, per això, la implicació de tots els i les professionals és essencial, així com de la ciutadania. Amb això, contribuïm a millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania en totes les etapes de la vida.

Mentre que la direcció marca les línies estratègiques, assistencials, de docència i recerca, a les comissions de participació es detecten i debaten propostes de millora. Aquesta confluència entre organització i participació permet aconseguir les fites d’excel·lència, qualitat i capacitat resolutiva que caracteritzen un hospital públic de referència com Vall d’Hebron.

PLA ESTRATÈGIC 2021-25

Ens organitzem de manera transversal

El Pla estratègic és el nostre instrument operatiu per continuar prioritzant les accions que realitzarem els propers cinc anys. El 2025 aspirem a ser reconeguts i consolidar-nos com un centre de referència líder i innovador en assistència, docència, recerca i gestió.

Ens organitzem de manera transversal, per adaptar-nos a totes les necessitats i donar una resposta més àgil i eficient. La nostra estructura organitzativa busca la cooperació entre tots els professionals i l'increment de la circulació de la informació, per tal d'afavorir la transparència, la comunicació i la responsabilitat compartida.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.