ERN

Les xarxes de referència europees són xarxes virtuals de professionals i investigadors amb un alt grau d’especialització en determinades malalties minoritàries, de baixa prevalença i patologies més complexes.

L’objectiu principal és trobar o discutir el diagnòstic i el millor tractament possible per a pacients amb malalties minoritàries de tot Europa, contribuint així a l’estudi d’aquestes patologies i oferint la màxima qualitat assistencial.

Per això, des de Vall d’Hebron com a centre col·laborador, som punt de recerca i coneixement, a més, hi participem amb estudis científics i disposem de les instal·lacions més adequades per fer-ho. D'aquesta manera ajudem la xarxa en la seva tasca de difusió dels serveis i coneixements especialitzats dins la Unió Europea.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.