Dones embarassades

T’acompanyem perquè gaudeixis del teu part desitjat. L’equip de Vall d’Hebron t’informarà i estarà al teu costat al llarg del procés. T’expliquem tot el que t’ofereix l’hospital si vens a donar a llum.

Embarassada parella

Abans del part

T’ajudem a prendre les decisions sobre el teu part i a preparar-te per a l’arribada del nadó. T’expliquem totes les teves opcions i què necessitaràs portar a l’hospital el dia del part.

El part

Com sabré que estic de part? On m’he de dirigir arribat el moment? Com m’atendrà l’equip de l’hospital? Podré estar acompanyada? Et resolem tots els dubtes sobre el moment més esperat.

L’estada a l’hospital

Després del part, tu i el teu nadó estareu junts en tot moment. L’equip assistencial us farà un seguiment mèdic i us donarà tot el suport necessari. T’expliquem com serà l’estada a l’habitació.

Postpart

La tornada a casa és un moment important i per això serem al teu costat. T’expliquem qui us farà el seguiment, què cal fer si tens una urgència i quines cures necessitareu tu i el nadó.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.