Neurocirurgia

El Servei de Neurocirurgia assumeix la missió de ser un servei d’excel·lència en els vessants assistencial, docent i investigador, amb projecció internacional. Especialment amb l’atenció de les necessitats i preferències dels pacients amb malalties del sistema nerviós que requereixen un tractament quirúrgic.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Neurocirurgia pediàtrica complexa a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Anomalies craniofacials i Trastorns de l'oïda, nas i gola (CRANIO) el mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.12.2022, 11:06
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.