Cirurgia Pediàtrica

La cirurgia pediàtrica és l’única especialitat mèdica dedicada exclusivament al diagnòstic, tractament i cura postoperatòria dels problemes quirúrgics que es produeixen en l’etapa de la vida que va des del període fetal fins a l’adolescència. La patologia quirúrgica, la fisiologia, la relació metge-pacient i les necessitats del pacient pediàtric són molt diferents de les de l’adult. Atesa la complexitat de la patologia que tracta i els requeriments especials del pacient pediàtric, habitualment està restringida a centres terciaris.

La Comissió Europea ha designat com a ERN en Malalties hereditàries i congènites a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 21.12.2022, 12:56
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.