Cirurgia Major Ambulatòria d’Adults

Si tens programada una cirurgia sense ingrés, podràs tornar al teu domicili el mateix dia de l’operació. T’expliquem com serà el procés des de la teva arribada fins al moment de l’alta i la recuperació a casa.

Cirurgia major ambulatòria

Abans de l'operació

Saps què és exactament una Cirurgia Major Ambulatòria? Tens clar on t’has de dirigir el dia de la operació? T’expliquem què necessitaràs arribat el moment i com arribar al centre corresponent.

Durant l'operació

L’equip assistencial s’encarregarà de preparar-te per a l’operació. Informarem qui tu decideixis sobre l’evolució de la intervenció i, en acabar, farem un control del teu estat fins que et recuperis.

Després de l'operació

Passat el període d’observació, podràs tornar a casa el mateix dia. L’equip assistencial et donarà unes pautes per a la teva recuperació al domicili. T’expliquem com tornar a casa i què pots fer si tens dubtes.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.