Cardiologia Pediàtrica

El Servei de Cardiologia Pediàtrica té com a objectius l’assistència, la docència i la recerca en l’àmbit de les malalties del cor, congènites o adquirides, que tenen lloc des d’abans de néixer fins a l’edat adulta. Amb una trajectòria de més de 40 anys donant assistència als pacients, aquest Servei ha creat la Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Adolescent i l’Adult, per mantenir la continuïtat assistencial dels malalts amb cardiopatia congènita.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Assistència integral del nadó amb cardiopatia complexa, Hipertensió pulmonar complexa pediàtrica i Trasplantament cardíac infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 10.03.2023, 11:42
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.