Cirurgia Major Ambulatòria per a Infants i Adolescents

La cirurgia sense ingrés permet a l’infant o l’adolescent tornar al seu domicili el mateix dia de l’operació. T’expliquem quin serà el procés des de la vostra arribada fins al moment de l’alta i la recuperació a casa.

Pacient infantil cirurgia

Abans de l'operació

Saps què és exactament una Cirurgia Major Ambulatòria? Tens clar on us heu de dirigir el dia de l’operació? T’expliquem com s’ha de preparar l’infant o l’adolescent per a la intervenció i com arribar al centre.

Durant l'operació

L’equip assistencial s’encarregarà de preparar l’infant o l’adolescent per a l’operació. T’informarem sobre l’evolució de la intervenció i, en acabar, farem un control del seu estat fins que es recuperi.

Després de l'operació

Passat el període d’observació, podreu tornar a casa el mateix dia. L’equip assistencial us donarà unes pautes per a la seva recuperació al domicili. T’expliquem com tornar a casa i què pots fer si teniu dubtes.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.