Viatjar amb salut

Cada viatge representa una experiència única, per tant, les recomanacions varien en funció de les característiques (destinació, motivació, estat de salut, entre d’altres). Tot i això, t’oferim informació pràctica per a aquestes situacions.

Noi i noia viatjant en tren

Consells per a viatgers internacionals

Els viatgers que opten per països exòtics o tropicals poden estar en contacte amb malalties infeccioses diferents de les del seu entorn habitual, fet que pot comportar un risc important per a la salut.

Més informació
Noia amb mal de panxa

Diarrea del viatger

És un conjunt de símptomes (entre els quals el principal és la diarrea) que es produeixen en el curs d’un viatge o immediatament després. La causa és infecciosa, produïda per bacteris, virus o paràsits contrets en el curs del viatge.

Més informació

SALUT INTERNACIONAL

Medicina del viatger

Dins d’aquesta àrea hi ha un programa específic i continuat d’assessoria a viatgers internacionals, que preveu l’administració rutinària de les vacunacions aconsellades i de les profilaxis antimicrobianes específiques en funció del lloc de destí i el temps de permanència a la zona.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.