Postpart

En l'àmbit físic, el postpart es caracteritza per un procés involutiu i de regressió de les zones i òrgans corporals que han tingut canvis, a excepció de la glàndula mamària, que en aquest moment cobra més importància per a l’alimentació del nadó. A més dels canvis fisiològics, es produeixen també canvis en la mare en l'àmbit psicològic, en l’estructura familiar i en el rol social.

Un període en què apareixen tants canvis pot traduir-se en una adaptació complexa o difícil, per això és important que les cures proporcionades pels professionals sanitaris es duguin a terme des d’un abordatge biopsicosocial i holístic i és recomanable que siguin coordinats per una llevadora.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 18.01.2022, 11:36
Data de modificació: 22.06.2022, 16:06
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.