Cremades

Les cremades són un tipus de lesió que poden presentar diferències en funció d'allò que hagi ocasionat la cremada, la dimensió i l’estat. Per això és molt important la prevenció i el tractament d’aquestes.

Vengala

Com evitar les cremades i les seqüeles

Què has de tenir en compte per evitar les cremades i les seqüeles? Hi ha diferents mesures que permeten evitar patir cremades; a continuació te les expliquem.

Més informació
Curació de cremades

Com actuar quan ens cremem

Les lesions per cremades són tan antigues com la humanitat i al llarg del temps s’han tractat de diverses maneres. Alguns d’aquests tractaments continuen sent vigents en l’actualitat i molts d’altres han evolucionat amb diferents materials i tècniques quirúrgiques amb l’obtenció de grans resultats.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.