Salut de la dona

El gènere continua sent un important determinant social en la salut comunitària, per això la salut reproductiva i sexual de les dones té una diferència clara en comparació amb la dels homes.

Covid embaràs

Embaràs i coronavirus SARS-CoV-2: dubtes freqüents

És important que se segueixin les recomanacions per evitar el contagi del coronavirus SARS-CoV-2, i que consultin amb l’especialista de referència en cas de sospita de contagi.

Més informació
Postpart

Postpart

Després de l’embaràs i just després del part comença una nova etapa coneguda com a puerperi o postpart. Es tracta d’un procés fisiològic que comprèn una sèrie de canvis tant físics com psicològics en la mare i que té una durada aproximada de 6 setmanes o 40 dies.

Més informació
Post part

Consells durant el postpart de la llevadora

Un període en què apareixen tants canvis pot traduir-se en una adaptació complexa o difícil, per això és important que les cures proporcionades pels professionals sanitaris es duguin a terme des d’un abordatge biopsicosocial i holístic i és recomanable que siguin coordinats per una llevadora.

Més informació
Dona menopàusica

Menopausa

La informació i el coneixement són claus per viure-la amb plenitud. En contraposició a la inquietud amb què les dones occidentals viuen la menopausa, les dones d’altres societats en aquesta edat mereixen un gran reconeixement.

Més informació

Visita virtual

Coneix com és l’atenció al part a Vall d’Hebron

Et convidem a fer una visita virtual per les nostres instal·lacions i un recorregut per les preguntes més freqüents del procediment de naixement d’un fill a Vall d’Hebron. Trobareu imatges, en 360 graus, amb tots els espais per atendre embarassades, des d'admissions fins a les habitacions.

Accedeix

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.