Prevenció en salut

La prevenció en salut són totes aquelles mesures destinades no només a la prevenció de la malaltia, o la reducció dels factors de risc, sinó també a detenir l’avenç i atenuar les conseqüències un cop establerta. Des de Vall d’Hebron fomentem la salut individual i col·lectiva, impulsant l'adopció d'estils de vida saludables mitjançant la informació, la comunicació i l'educació sanitària.

Vacuna preventiva

Vacunes, una important mesura preventiva

La mesura preventiva més eficaç, en diverses ocasions, contra la infecció d’alguns virus, és la vacunació. Aquí et responem les preguntes més freqüents al respecte.

Més informació
Vacuna

Vacunació antigripal

La millor manera de protegir-se i evitar la propagació de la grip és la vacunació i seguir unes bones pràctiques d’higiene. Això ajuda a disminuir la transmissió i és l’acció més efectiva per protegir-se i protegir les persones del nostre entorn.

Més informació
Ansietat

Com evitar caure en l'ansietat i la depressió?

Controlar aquests símptomes pot ser complicat però cal intentar reduir-los fins al punt que no influeixin de manera negativa en el nostre dia a dia. Amb perseverança és possible, fins i tot, fer-los desaparèixer.

Més informació
Dona d'esquenes

Mal d'esquena

El mal d’esquena és una malaltia molt comuna i complexa que, a més, engloba molts conceptes: cervicàlgia, hèrnia discal, ciàtica… Pot tenir causes diverses, mostrar símptomes diferents i també hi ha factors de risc que en poden motivar l’aparició.

Més informació
Cremades curació

Com evitar les cremades i les seves seqüeles?

Controlar aquests símptomes pot ser complicat però cal intentar reduir-los fins al punt que no influeixin de manera negativa en el nostre dia a dia. Amb perseverança és possible, fins i tot, fer-los desaparèixer.

Més informació
Vacuna covid

Quines són les vacunes contra la COVID-19?

Les vacunes contra la COVID-19 han estat aprovades per les agències reguladores i compleixen les 2 característiques principals que permeten la seva aplicació i distribució: seguretat i eficàcia.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.