El Consell de Seguretat Nuclear visita les instal·lacions de medicina nuclear de Vall d'Hebron

El conseller del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Javier Dies, va visitar el passat 21 de març l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

28/03/2017

El conseller del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Javier Dies, va visitar el passat 21 de març l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Acompanyat pel subdirector de Protecció Radiològica Operacional, Javier Zarzuela, el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat, Pere Palacín, i el director del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives, Enric Batalla, va reunir-se amb responsables del centre i va fer un recorregut per les instal·lacions de medicina nuclear de l’Hospital, que cada any tracten més de 40.000 pacients.

 

El conseller Dies també es va reunir amb el gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, i la directora assistencial, la Dra. Ana Ochoa de Echagüen, per conèixer de primera mà el funcionament d’aquests equips. També hi van assistir la cap del Servei de Física i Protecció Radiològica, la Dra. Mercè Beltran, el cap del Servei d’Oncologia Radioteràpica, el Dr. Jordi Giralt, el cap del Servei de Medicina Nuclear, el Dr. Joan Castell, i el cap del Servei de Radiologia, el Dr. Manel Escobar.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.