Dra. Alexandra Giraldo

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Sóc metge especialista en Oncologia Radioteràpica a l'Hospital Vall d'Hebron, amb especial exercici a les unitats de tumors del pulmó i de la mama.

Curriculum

Vaig cursar els estudis de medicina a la "Universidad de Antioquia" en Colombia (2007). Vaig realitzar la meva especialització via MIR a Oncología Radioterápica a l'Hospital Vall d'Hebron (2015). La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en tumors de pulmó i mama. Destoco la meva experiència en el maneig de Radioteràpia estereotàctica i control de la respiració especialment en el tòrax i l'abdomen. Entre la meva tasca científica consta la contribució en nombrosos assaigs clínics. Soc autor o coautor d'articles publicats en revistes nacionals i internacionals.
Alexandra Giraldo

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.