El Consell de Seguretat Nuclear visita les instal·lacions de medicina nuclear de Vall d'Hebron

El conseller del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Javier Dies, va visitar el passat 21 de març l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

28/03/2017

El conseller del Consell de Seguretat Nuclear (CSN), Javier Dies, va visitar el passat 21 de març l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Acompanyat pel subdirector de Protecció Radiològica Operacional, Javier Zarzuela, el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat, Pere Palacín, i el director del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives, Enric Batalla, va reunir-se amb responsables del centre i va fer un recorregut per les instal·lacions de medicina nuclear de l’Hospital, que cada any tracten més de 40.000 pacients.

 

El conseller Dies també es va reunir amb el gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, i la directora assistencial, la Dra. Ana Ochoa de Echagüen, per conèixer de primera mà el funcionament d’aquests equips. També hi van assistir la cap del Servei de Física i Protecció Radiològica, la Dra. Mercè Beltran, el cap del Servei d’Oncologia Radioteràpica, el Dr. Jordi Giralt, el cap del Servei de Medicina Nuclear, el Dr. Joan Castell, i el cap del Servei de Radiologia, el Dr. Manel Escobar.

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.