Dr. Xavier Maldonado Pijoan

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Sóc un Radioncòleg amb experiència en càncers de l'esfera GU i SNC. Actualment, ocupo el càrrec de cap clínic i responsable de docència en Oncologia Radioteràpica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També soc el responsable dels Programes de Qualitat en aquest Servei.

Curriculum

En l'actualitat soc el vicepresident la Comissió Nacional d'Oncologia Radioteràpica del Ministeri de Sanitat.
La meva faceta investigadora se centra en la interacció de la deprivació d'andrògens amb la radioteràpia en el context de l'hipofraccionament, així com en l'escalada de dosis. També treballo en estreta col·laboració amb els departaments d'Urologia i Oncologia Mèdica a la recerca translacional (formo part del grup d'Oncologia Radioteràpica del VHIO). He publicat més de cinquanta articles i sóc revisor de diverses publicacions internacionals. Sóc doctor en Medicina i professor associat del departament de Medicina de la UAB.
Membre actiu d'URONCOR (Grup Espanyol per a la Recerca en Oncologia de Radiació i Tumors Genitourinaris), GICOR (Grup Espanyol per a la Recerca en Oncologia de Radiació) i els Grups d'Oncologia i Genitourinària de Radiació de l'Organització Europea per a la Recerca i Tractament del Càncer ( EORTC). També sóc membre de la Societat Europea de Radioteràpia i Oncologia (ESTRO) i de la Societat Americana d'Oncologia Radioteràpica (ASTRO).
Xavier Maldonado Pijoan

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.