Dra. Maria Jesus Mañas Garcia

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Soc metgessa especialista en Oncologia Radioteràpica. Vaig escollir aquesta especialitat perquè és un camp molt ampli i permet diverses sortides en l'àmbit professional, tant en recerca com en assistència sanitària.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina el 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona i després he fet la residència MIR a Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A més, m’he titulat com a Tècnic d’Ambulància. Durant el període de residència MIR he assistit a diversos cursos sobre aspectes com: dolor i càncer, tumors rars o supervisió d’instal·lacions radioactives. Finalment, m’he format en radiobiologia clínica al Màster Universitari en Competències Mèdiques Avançades de l’Institut Català d’Oncologia.
Maria Jesus Mañas Garcia

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.