Dr. Sergi Benavente

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Sóc oncòleg especialitzat en radioteràpia especialment interessat en el càncer de cap i coll, els tumors de la base de crani, les metàstasis vertebrals i les tècniques amb alta precisió d'irradiació com la radiocirurgia i la SBRT

Curriculum

Oncòleg especialitzat en radioteràpia l'any 2002 a l'Hospital Vall d'Hebron i doctorat per la UAB el 2016. En acabar la residència vaig fer una estada de 3 anys fent recerca translacional al Departament d'Oncologia de la Universitat de Wisconsin-Madison (US) on treballava en la modulació dels efectes de la radiació amb fàrmacs dirigits. El 2006 vaig retornar al servei d'oncologia radioteràpica de l'Hospital Vall d'Hebron fins a l'actualitat.
La meva feina assistencial està centrada en el tractament del càncer de cap i coll i en tècniques amb alta precisió d'irradiació. Inicialment tractant metàstasis cerebrals amb radiocirurgia i progressivament obrint noves àrees amb tècniques hipofraccionades, metàstasis vertebrals, patologia de base de crani i funcional, reirradiacions. Som un dels pocs centres que actualment disposen de comitès dedicats a metàstasis cerebrals i vertebrals per poder oferir el màxim de possibilitats de tractament i recuperació als pacients.
Fins al 2019 vaig participar en el nucli de seguretat en radioteràpia dedicat a detectar incidències que poguessin afectar la seguretat dels tractaments amb radiacions per poder formular plantejaments que poguessin evitar-los.
Participo regularment en assajos clínics que avaluen el paper de la irradiació en les meves àrees d'interès per tal de poder oferir les darreres innovacions als pacients que reben tractament.
Sergi Benavente

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.