Cinc científics de Vall d’Hebron entre els més citats del món aquest 2021

Web of Science destaca la feina del Dr. Josep Tabernero; la Dra. Enriqueta Felip; el Dr. Javier Cortés; la Dra. Maria Buti, y el Dr. Xavier Montalban entre els científics amb més influència del món

16/11/2021

Cinc científics del Campus Vall d’Hebron apareixen en el rànquing dels científics més citats de l’any 2021 que elabora la publicació “The Web of Science Group”, de Clarivate Analytics. Són el Dr. Josep Tabernero; la Dra. Enriqueta Felip; el Dr. Javier Cortés; la Dra. Maria Buti, i el Dr. Xavier Montalban.

Aquesta llista recull els científics que han demostrat tenir una influència significativa a través de la publicació de múltiples articles, altament citats per els seus companys investigadors. Per reconèixer la feina dels científics més influents en les seves respectives disciplines, experts bibliomètrics de l’Institut d’Informació Científica al Web Science Group, identifiquen els i les professionals que acumulen  més de l’1% de les citacions en el seu camp i any de publicació. Aquest mètode de selecció basat en el percentil elimina l’avantatge de cites dels articles més antics en relació amb els publicats més recentment.

A la llista apareixen els 6.602 investigadors més rellevants del món en 21 camps de la ciència i les ciències socials. Entre els 109 científics de l’Estat reconeguts a la llista de 2021, destaquen cinc del Campus Vall d’Hebron. Són  el Dr. Josep Tabernero, Cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO); la Dra. Enriqueta Felip, Cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica i Responsable de la Unitat de Tumors Toràcics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora principal del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del VHIO;  el Dr. Xavier Montalban, Cap de Servei de Neurologia-Neuroimmunologia Clínica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat); el Dr. Javier Cortés, investigador traslacional del VHIO director del International Breast Cancer Center (IBCC) e investigador traslacional del VHIO –la seva especialitat és el càncer de mama-, i per últim, la Dra. Maria Buti, cap clínic d’Hepatología i Medicina Interna a l’Hospital Vall d'Hebron, investigadora principal del grup de Malalties Hepàtiques del VHIR i investigadora adscrita al Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Hepàtiques i Digestives (CIBERehd).

Aquest rànking serveix com a referent per a les llistes d’investigadors més citats. Inclou gairebé una trentena de guardonats amb el Premi Nobel i identifica potencials guanyadors en el futur del prestigiós guardó. A la llista apareixen els 6.602 investigadors més rellevants del món en 21 camps de la ciència i les ciències socials. 

 

 

 

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.