Dra. Teresa Macarulla Mercadé

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Mèdica

Sóc Cap de la Unitat del Programa de Càncer de GI en el Departament d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron a Barcelona des d'abril del 2017, on treballo en l'Equip de Tumors Gastrointestinals i estic involucrada en la recerca traslacional i estudis farmacodinàmics de fase I amb teràpies moleculars dirigides i la recerca traslacional relacionada, amb un enfocament especial en els inhibidors de l'EGFR, i també en estudis de fase II i III amb nous agents quimioterapèutics en tumors gastrointestinals, amb especial interès en els tumors hepatobiliopancreàtics i colònics.

Curriculum

 Sóc autora de nombroses publicacions, moltes centrades en els tumors hepatobiliopancreàtics i colònics i en nous fàrmacs; així com de comunicacions en diferents congressos nacionals i internacionals. 

Participo activament en el desenvolupament de recerques clíniques nacionals i internacionals, especialment en relació amb fàrmacs dirigits contra dianes moleculars, així com en recerques clíniques per a nous agents quimioteràpics. 

Sóc també revisora ad hoc de diverses revistes d'oncologia i membre actiu de les Societats Espanyola, Europea i Americana d'Oncologia Mèdica (SEOM, ESMO, ASCO).
Teresa Macarulla Mercadé

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.