Dra. Enriqueta Felip

Institucions de què forma part

Hospital General

Oncologia Mèdica

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador Principal

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 1987, vaig fer la residència en aquest Hospital i posteriorment, l’any 1992 em vaig especialitzar en Oncologia Mèdica. Vaig obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia l’any 1994. Actualment, sóc Cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica i Responsable de la Unitat de Tumors Toràcics.

Curriculum

Imparteixo classes com a professora associada de l’Escola de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Unitat Docent de l’Hospital Vall d’Hebron. Sóc la coordinadora del Programa de Pulmó de l’European School of Oncology (ESO). Actualment, sóc Presidenta de la Comissió Oncològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i des de desembre del 2017 Presidenta de la Comissió Farmacoterapèutica per al SISCAT (CFT-SISCAT) del CAT SALUT. Recentment, he estat escollida membre del “Board of Directors” de l’International Association for the Study of Lung Cancer” (IASLC) (període 2017-2021). Sóc (co) autora d’aproximadament 230 publicacions en revistes indexades internacionals, així com capítols de llibres relacionats amb el camp del càncer de pulmó i les malalties toràciques.
Enriqueta Felip

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador Principal

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.