Codi
9
Codi Hipàtia
539

Fuat Arikan Abelló

Neurocirurgia, Hospital General

Neurocirurgia

El Servei de Neurocirurgia assumeix la missió de ser un servei d’excel·lència en els vessants assistencial, docent i investigador, amb projecció internacional. Especialment amb l’atenció de les necessitats i preferències dels pacients amb malalties del sistema nerviós que requereixen un tractament quirúrgic.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Neurocirurgia pediàtrica complexa al Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Anomalies craniofacials i Trastorns de l'oïda, nas i gola (CRANIO) el mateix servei.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 09.02.2022, 15:20
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Neurocirurgia

La Unitat Docent de Neurocirurgia està formada pel Servei de Neurocirurgia, amb la participació dels Serveis de Neurologia, Anatomia Patològica, Neurofisiologia Clínica, Cures Intensives i la Unitat de Neuroradiologia.

Places acreditades

1

Especialitats relacionades
Grups de recerca

Itinerari formatiu de Neurocirurgia

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè atenem un gran volum de pacients, la qual cosa permet als residents adquirir coneixements i experiència.
  • Perquè som un hospital terciari amb serveis líders en les diferents àrees en què el resident ha de formar-se.
  • Perquè tindreu la possibilitat de veure patologies complexes i aplicar mètodes diagnòstics i de tractament pioners.
  • Perquè la nostra oferta docent permet diferents possibilitats per adaptar-se a la iniciativa i vocació de cada resident, des de la més assistencial a la més investigadora, mitjançant la nostra col·laboració amb diferents laboratoris de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, un dels més importants del país.
  • Perquè tenim un programa exigent que ofereix tots els recursos necessaris per a desenvolupar-se professionalment en la neurocirurgia acadèmica amb tots els seus components.
  • Perquè el nostre objectiu és estimular el creixement personal dels futurs neurocirurgians que pretenguin desenvolupar les seves activitats en centres en què la investigació i la docència no són opcionals, sinó part intrínseca de l'estructura del servei.

Unitat de Recerca en Neurotraumatologia i Neurocirurgia UNINN

Fran Martinez Ricarte

Neurocirurgia, Hospital General

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.