Centres especialitzats al territori

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron disposa de tres centres especialitzats a Barcelona que donen cobertura a diferents necessitats: cirurgia sense ingrés; medicina tropical i salut comunitària; o pacients en situació de complexitat clínica.

Centre de Cirurgia Major Ambulatòria i de Rehabilitació Pere Virgili

És un centre especialitzat en cirurgia sense ingrés, una alternativa a l’hospitalització convencional, més còmoda per als pacients. Les instal·lacions, la tecnologia de cirurgia mínimament invasiva i el funcionament del centre estan pensats per a un tipus de tractaments en què el/la pacient pot marxar a casa el mateix dia.

Més informació

Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Vall d'Hebron-Drassanes

Tres unitats, altament especialitzades, dedicades a la prevenció i el tractament de la tuberculosi, de les infeccions de transmissió sexual i de la medicina tropical i salut internacional. Fem tasques d’atenció al viatger i de vacunació internacional. Fem proves ràpidament i de manera confidencial a persones que han mantingut relacions sexuals de risc.

Més informació

Equip de Suport Integral a la Complexitat

Inaugurat el febrer del 2017, l’Equip de Suport Integral a la Complexitat, Atenció Primària Casernes - Hospital Vall d'Hebron és un dispositiu assistencial que impulsa un nou model organitzatiu territorial d’atenció precoç, proper i proactiu als pacients crònics complexos de l'àrea nord de Barcelona en risc d'aguditzacions.

Més informació

Suport especialitzat a l'atenció primària

Mapa de l'Àrea d'Atenció Integral de Salut Nord

La ciutat de Barcelona està dividida en quatre Àrees d’Atenció Integral de Salut (AIS): Nord, Esquerra, Dreta i Litoral. Cada AIS coordina de manera efectiva les entitats dels serveis de salut i els seus professionals. D’acord amb aquest sistema, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és responsable de l’àrea comunitària Barcelona Nord, que comprèn 5 districtes (Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu) amb una població de més de 430.000 persones.

Especialitats

El personal clínic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron visita els pacients dels centres d’atenció primària (CAP) situats a la seva zona d’influència. Són professionals sanitaris de 12 especialitats diferents: cardiologia, cirurgia, dermatologia, digestologia, endocrinologia, neurologia, oftalmologia, otorrinolaringologia, pneumologia, reumatologia, urologia i traumatologia.

  • Atenció especialitzada:Hospital Universitari Vall d'Hebron: Hospital General, Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, Hospital Maternoinfantil i Hospital de Sant Rafael.
  • Atenció sociosanitària, el que seria l’atenció intermèdia: Centre Isabel Roig, CIS Cotxeres, Mare de Déu de la Mercè, Pere Virgili, Centre Sant Jordi.
  • Atenció d’emergències: 112 SEM.
  • Atenció telefònica: 061 CatSalut Respon (per saber quin és el vostre centre més proper, truqueu al 061 CatSalut Respon).

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.