Centre de Cirurgia Major Ambulatòria i de Rehabilitació Pere Virgili

Fomentem la cirurgia sense ingrés, una disciplina en auge alternativa a l’hospitalització convencional, més còmoda per als pacients. Les instal·lacions, la tecnologia i el funcionament de tot el centre estan centrats a potenciar aquest tipus de cirurgia ambulatòria.

Actualment ubicada al Centre de Cirurgia Major Ambulatòria i de Rehabilitació Pere Virgili, la Unitat de Cirurgia sense Ingrés de Vall d’Hebron (UCSI) és una alternativa a l’hospitalització convencional. Amb una tecnologia altament especialitzada, la Unitat disposa de 2.330 m2 d’instal·lacions expressament dissenyades per a la cirurgia ambulatòria. El centre compta amb 6 quiròfans, 3 gabinets quirúrgics i 4 consultes externes per a infermeria, anestèsia i especialitats quirúrgiques. La seva activitat ja supera les 13.700 intervencions a l’any.

Totes les persones que s’hi intervenen poden tornar al seu domicili al cap d'unes hores per continuar, sempre sota control, la seva recuperació. Aquest servei de cirurgia està enfocat a la comoditat del pacient, que es pot recuperar al seu entorn sense necessitat d’ingrés hospitalari.

Els equips quirúrgics de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés pertanyen als serveis de les altres àrees de la Vall d'Hebron. Actualment, s’hi realitzen cirurgies ambulatòries relacionades amb l’Hospital General com Cirurgia General i Digestiva, Cirurgia Maxil·lofacial, Dermatologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Urologia i Vascular; l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats com la Cirurgia Ortopèdica de peu i turmell, mà, espatlla, o genoll, i Cirurgia Plàstica i Reconstructiva; o a l’Hospital Infanti i l’Hospital de la Dona, com la Cirurgia Ginecològica, Fertilitat o Patologia Mamària.

La Unitat de Cirurgia Sense Ingrés també participa activament en la formació mèdica especialitzada mitjançant el programa de formació de MIR de les diferents especialitats quirúrgiques.

Altres centres

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.