Dr. Xavier Gastaminza Pérez

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

La Psiquiatria i especialment la Paidopsiquiatria ha estat el centre del meu interès mèdic professional, paral·lelament als meus interessos generals per les humanitats. El que més he pogut aprendre, realitzar i desenvolupar amb magnífics mestres i fins i tot compartir.

Curriculum

Vaig realitzar Medicina, a la UAB, i a la UD Vall d'Hebron. Després de la residència en un Hospital psiquiàtric, ja especialista, vaig poder complementar la formació acadèmica amb un Màster en Psiquiatria i Psicologia Social (UB), un Màster en Psiquiatria del nen i de l'adolescent (UAB) i una Diplomatura en Psiquiatria del nen i de l'adolescent (UAB). Després de diferents experiències laborals, incloent-hi primària, especialista de zona, i consultor en altres 3 hospitals generals, després de dos anys de docent de Psiquiatria a Can Ruti, fins al 1990. Any en què em vaig incorporar a la Unitat de Paidopsiquiatria de l'Hospital Materno-Infantil fins al present.
Xavier Gastaminza Pérez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.