Dra. Gemma Español Martin

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Soc metgessa especialista en psiquiatria de la infància i l’adolescència. Les meves àrees d'expertesa són el diagnòstic i el tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en el pacient pediàtric complex.

Curriculum

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) l'any 2010, obtenint l'especialitat de Psiquiatria via MIR l’any 2015. Especialista en psiquiatria infantil i de l’adolescència des del mes de maig de 2022. Des de l'any 2015 exerceixo com a psiquiatra adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Formo part de l'equip d'interconsulta i enllaç del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La meva tasca assistencial se centra a tractar les afeccions psiquiàtriques comòrbides al pacient pediàtric tan hospitalitzat i com des de consultes externes. Formo part de l'equip de trasplantament d'òrgan sòlid pediàtric de l'hospital. En l'àmbit docent, imparteixo classes a l'assignatura de psiquiatria a la Unitat Docent Hospitalària Vall d'Hebron. Curso estudis d’últim any de doctorat en psiquiatria a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La meva activitat investigadora se centra en l'estudi de les bases biològiques dels trastorns del neurodesenvolupament, destacant el TDAH i els Trastorns de l’Aprenentatge. Estic vinculada al VHIR on col·laboro en diferents estudis d'investigació genètica i del neurodesenvolupament (Trastorn de l'Espectre Autista, Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat, Trastorns d'Aprenentatge), així com diversos projectes de recerca i assajos clínics.
Gemma Español Martin

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.