Dra. Gemma Español Martín

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Soc metgessa especialista en psiquiatria d’adults i en psiquiatria de la infància i l’adolescència. Les meves àrees d'expertesa són el diagnòstic i el tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en el pacient pediàtric complex.

Curriculum

Soc llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i doctora en psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Tinc doble especialitat, psiquiatria d’adults i psiquiatria de la infància i de l’adolescència.

Des de l'any 2015 exerceixo com a psiquiatra adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Formo part de l'equip d'interconsulta i enllaç de psiquiatria de la infància i l’adolescència del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

La meva tasca assistencial se centra a tractar les afeccions psiquiàtriques comòrbides al pacient pediàtric tan hospitalitzat i com des de consultes externes als programes d’enllaç, d’entre els quals formo part de l'equip de trasplantament d'òrgan sòlid pediàtric de l'hospital.

La meva activitat investigadora se centra en l'estudi de les bases biològiques dels trastorns del neurodesenvolupament, destacant el TDAH i els Trastorns de l’Aprenentatge. Estic vinculada al VHIR on col·laboro en diferents estudis d'investigació genètica i del neurodesenvolupament (Trastorn de l'Espectre Autista, Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat, Trastorns d'Aprenentatge), així com diversos projectes de recerca i assajos clínics.

Compagino l’activitat assistencial i la recerca, amb la docència a la UAB, com a professora associada de l’assignatura de psiquiatria a la Unitat Docent Hospitalària Vall d'Hebron.
Gemma Español Martín

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.