Sr. Carlos Javier Parramón Teixidó

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Sóc farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron. El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament i l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels medicaments, l'elaboració dels medicaments per a tractaments individualitzats tant per a pacients ingressats com ambulatoris, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinària pel pacient. Estic implicat en les àrees de Neonatologia, Hospital de Dia Pediàtric Polivalent i les Unitats d'Hospitalització de Ginecologia i Patologia Mamària. També sóc responsable de l'àrea de preparació de medicaments estèrils.

Curriculum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016, quan vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. 

Posteriorment, m'he incorporat a treballar a la Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la dona, en un equip amb gran experiència i motivador.

Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits on participem activament, per tal de promoure el coneixement de l'ús del medicament.
Carlos Javier Parramón Teixidó

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Recerca en farmacia bàsica, translacional i clínica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.