Sr. Carlos Javier Parramón Teixidó

Institutions of which it is part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacist

Sóc farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron.

El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament i l'atenció farmacèutica centrada en l'ús segur dels medicaments, l'elaboració dels medicaments per a tractaments individualitzats tant per a pacients ingressats com ambulatoris, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinari pel pacient.

Estic implicat en les àrees de Neonatologia, Hospital de Dia Pediàtric Polivalent i les Unitats d'Hospitalització de Ginecologia i Patologia Mamària. També sóc responsable de l'àrea de preparació de medicaments estèrils.

Curriculum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron el 2016, quan vaig iniciar el període de quatre anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. 

Posteriorment, m'he incorporat a treballar a la Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la dona, en un equip amb gran experiència i motivador.

Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits on participem activament, per tal de promoure el coneixement de l'ús del medicament.

Institutions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacist

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.