Dr. Héctor Carlos García Díaz

Institucions de què forma part

Hospital General

Farmàcia

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Farmàcia

Farmacèutic/a

Soc farmacèutic resident des de setembre de 2020. Em considero una persona energètica, optimista i sempre amb ganes d'aprendre. Soc un apassionat de la farmàcia clínica i la oncohematologica. M'atreu la recerca, la docència i la comunicació oral.

Curriculum

Em vaig graduar en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid. Durant la meva etapa universitària vaig poder participar en projectes de recerca en els Departaments de Farmacologia i Tecnologia Farmacèutica, en l'últim amb beca de col·laboració dotada pel Ministeri de Sanitat. A més durant l'etapa universitària vaig desenvolupar la comunicació oral a través d'activitats com a debat, oratòria i teatre. Posteriorment vaig realitzar el Màster de Biomedicina de la Universitat de Barcelona en el qual em vaig especialitzar en recerca bàsica i translacional en càncer realitzant un projecte de generació de CAR-T cells en IDIBAPS-Fundació Clínic.

Durant la meva residència en Farmàcia Hospitalària he rotat per diferents àrees i professionals el que m'ha aportat versatilitat i capacitat d'adaptació a diferent situacions laborals. A més, he realitzat el Màster Propi d'Oncologia Farmacèutica de la Universitat de València. En l'aspecte formatiu he pogut participar en nombrosos cursos, jornades i realitzat comunicacions orals a congressos nacionals i internacionals.
Héctor Carlos García Díaz

Institucions

Hospital General

Farmàcia

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Farmàcia

Farmacèutic/a

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.