Som la suma de quatre hospitals: el General, l'Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Ens trobem dins el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, un parc sanitari de referència internacional on l’assistència és una branca imprescindible.
Et detallem els serveis i les unitats que formen part de l'Hospital Vall d'Hebron i les principals malalties que tractem. També t'oferim recomanacions basades en allò que l’evidència científica ha demostrat eficaç per garantir el benestar i la qualitat de vida.
Vols saber com serà la teva estada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron? Aquí trobaràs tota la informació.
L’aposta per la innovació ens permet estar a l'avantguarda de la medicina, proporcionant una assistència de primer nivell i adaptada a les necessitats canviants de cada pacient.
La gonorrea és una de les infeccions de transmissió sexual més freqüents al món. La seva detecció i tractament el du a terme un equip mèdic expert des de la Unitat d’ITS del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Vall d’Hebron-Drassanes i la Unitat de VIH – ITS de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
La gonorrea és una infecció curable produïda per un bacteri que es transmet de persona a persona a través de les relacions sexuals: genitals, anals i orals. Segons les pràctiques sexuals, la infecció es pot localitzar també a l’anus i a la gola.
En molts casos, la gonorrea no provoca símptomes.
En l’home produeix coïssor i supuració pel conducte uretral pocs dies després del contagi i es pot complicar amb l’afectació del testicle.
En la dona pot provocar:
En la dona, la gonorrea es pot complicar i afectar les trompes i la pelvis, amb possibilitat de causar esterilitat. Altres complicacions són poc freqüents.
El nadó també pot adquirir la infecció en néixer si la dona embarassada pateix gonorrea i el nen no rep la profilaxi adequada. Per evitar-ho se li aplica un tractament preventiu en el moment del part.
La gonorrea afecta persones que tenen relacions sexuals no protegides, sense utilitzar un preservatiu, amb una altra persona infectada per aquesta malaltia de transmissió sexual.
Per fer un diagnòstic és necessari agafar mostres amb un escovilló de les secrecions genitals i remetre-les al laboratori per fer les proves corresponents que confirmin la infecció. Per diagnosticar la infecció de la gola o l'anus cal agafar mostres d’aquestes zones.
El tractament habitual consisteix a administrar una sola dosi d’antibiòtic derivat de la penicil·lina injectat a la natja, si no hi ha al·lèrgia o cap altra contraindicació.
També s’han d'avaluar i tractar, si cal, les parelles sexuals, encara que no tinguin símptomes.
Per prevenir la gonorrea cal protegir-se utilitzant el preservatiu quan es tenen relacions sexuals fora d’una parella estable i sana.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.