Diabetis

La diabetis és una malaltia crònica ocasionada per la dificultat que té l’organisme per fer servir el sucre. Apareix quan el pàncrees no pot produir insulina o bé el cos no en fa un bon ús. Això provoca que hi hagi uns nivells elevats de glucosa a la sang, que si duren molt temps causen danys a òrgans, teixits i extremitats.

Podem trobar dos tipus de diabetis: 1 i 2. La primera només es pot tractar amb insulina, mentre que la segona es pot prevenir fent esport, exercici o dieta.

Diabetis a Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.05.2023, 12:29
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.