Càncer de pell

L’exposició al sol és el factor que més predisposa a patir tots els tipus de càncer de pell, encara que en el cas del melanoma també hi pot haver una predisposició genètica.

La pell està exposada a tots els factors externs i actua com a barrera i protecció. Els rajos ultraviolats procedents de la radiació solar tenen la capacitat d’alterar les cèl·lules de la pell i transformar-les en canceroses. Hi ha una correlació entre el grau d’exposició als rajos ultraviolats i la probabilitat de patir un càncer de pell. Així mateix, les persones amb la pell més clara tenen més predisposició que les que es bronzegen bé després d’una exposició al sol.

Càncer de pell Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 17.05.2023, 11:18
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.