Urologia Pediàtrica

La Unitat d’Urologia Pediàtrica depèn del Servei de Cirurgia Pediàtrica i atén principalment anomalies del ronyó i de les vies urinàries en infants i adolescents. Incorpora des de fa anys cirurgia mínimament invasiva en el tractament de les anomalies del ronyó i de les vies urinàries i destaca la utilització de tècniques robòtiques per al tractament de l’anomenada “estenosi pieloureteral”, que és una malformació congènita de l’urèter.

La Comissió Europea ha designat com a ERN en Malalties i afeccions urogenitals el Servei d'Urologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 09.03.2022, 10:47
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.