Nefrologia Pediàtrica

Al Servei de Nefrologia Pediàtrica estem especialitzats en l’estudi i el tractament d’infants amb malalties renals perquè arribin al seu desenvolupament físic, psíquic, emocional i social. El nivell tecnològic altament sofisticat d’aquesta pràctica, paral·lelament amb els avenços mèdics, ha fet possible que cada vegada més nens puguin sobreviure a una malaltia renal aguda o crònica.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Complex extròfia-epispàdies (extròfia vesical, epispàdies i extròfia de claveguera), Malaltia renal infantil greu i tractament amb diàlisi, Trasplantament renal pediàtric, Malalties glomerulars complexes i Malalties metabòliques congènites a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A més, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Patologia renal, Malalties neuromusculars i Malalties renals i el Servei Català de la Salut ha designat com a XUEC en Malalties immunitàries: àrea d'immunodeficiències primàries al mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.12.2022, 11:03
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.