Com podem identificar si una persona està patint un ictus?

L’ictus es considera una urgència mèdica que requereix una intervenció diagnòstica i terapèutica immediata. Davant de qualsevol sospita, cal actuar el més ràpid possible, ja que totes les cèl·lules cerebrals que morin ja no es recuperaran i la seva funció quedarà malmesa.

Per això, davant la sospita que una persona està patint un ictus podem realitzar tres ràpides proves que, en cas que almenys una es produeixi, s’ha de contactar ràpidament amb al 112.

Com podem identificar si una persona està patint un ictus?
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 14.06.2022, 16:39
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.